sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Keväinen sunnuntai.

Heippa kaikille! Tänään on ollut taas kerran aivan upea keväinen sää. Päivä on mennyt hyvin rentoillen, nukuin pitkään, kävin kyläilemässä pikkuveljeni luona ja illan vietin ystävän luona vaihtaessa kuulumisia teekupposen äärellä.

Pikkuveljeni partsilla oli jo hyvin lämmintä, joten pyysin häntä nappaamaan kuvan päivän lookistani. Päälleni valikoitui tänään hyvin musta-harmaa linjastoa. Päälläni tammikuussa JC:n alesta löytämäni neuletakki, sen alla ikivanha Guessin rento t-paita, joka on kovasta käytöstä huolimatta säilynyt hyvänä. Jalassa mulla bikbokin housut, kevyttä stretchiä ja niin mahottoman mukavat päällä. Asuun sopivat passelisti Dinskosta ostetut harmaat klassiset nilkkurit. Kiiltonahkainen laukku myös ikivanhaa Guessia, jonka kaivoin taannoin kaapin perukoilta pitkästä aikaa käyttöön, ja oon ihastunut siihen uudelleen.


Esittelen nyt myös teille vasta lanseeratun hiusseerumin, jonka sain Lorealilta ihan omaan päähän testittäväksi.
Viime kuukausina on hehkutettu kovasti hiusöljyjä, jotka itsekkin havainnut hyviksi etenkin pidennyshiuksilleni sekä kihara- ja karkea hiuksisillle asiakkailleni. Tämä taas on hiukan erilainen tuote öljyihin nähden, sillä kyseessä on täysin rasvaton hiusseerumi. Kaikki hiusöljyn rasvaisuutta pelkäävät, tässä teille just sopiva tuote!


Loreal Techni art Nude touch lupaa kiinnittää kampauksen ilman tuotteen tuntua hiuksissa, jättäen hiukset luonnollisiksi. Rasvaton seerumi tekee hiuksista paksuuntuneen tuntuiset, ja antaa hiuksille kiiltoa ja hallittavuutta.

Testasin tuotetta ensimmäistä kertaa tänä aamuna pestyäni hiukset. Levitin seerumia pyyhekuivattuihin hiuksiin kautaaltaan muutaman painalluksen verran. Seerumi tuntui hiukan geelimäiseltä ja siinä on kiva raikas tuoksu. Tätä tuotetta en arastellut laittaa hiuksiini, sillä se tuntui niin kevyeltä ettei pelkoa siitä että tekisi rasvaiseksi tai lätistäisi. Hiukset tuntuivat kosteana hyvin sileiltä. Föönasin ja kampauksesta tuli hyvin luonnollinen ja oikeesti tuntui kuin niissä ei olisi mitään aineita, kuitenkin sai aikaan hyvin hallittavan ja kuohkean tuntuiset hiukset. Täytyy sanoa että tämä tuote yllätti hyvin positiivisesti, sillä itse kampaajana olen hyvin kriittinen ja tarkka tuotteiden suhteen. Tykästyin niin kovasti että tämä tuote pääsee mun lempparituotteiden arsenaaliin, ja tulen varmasti käyttämään ja suosittelemaan paljon asiakkailleni. Tämä seerumi junailee hyvin pitkälle tämän hetken luonnollista trendiä. Suosittelen erityisesti kaikille jotka arastelevat muotoilutuotteiden käyttöä sekä hentohiuksisille joille hiusöljyt ovat liian raskaita. Tämä Techni artin alla oleva uusi Nude Touch-tuotelinja sisältää lisäksi vielä märkälakan sekä tuotteen kiharille hiuksille, niitä en ole vielä testimään mutta lupaan tehdä niistäkin analyysia kun kyseiset putelit käsiini saan.

Reipasta alkavaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti