keskiviikko 10. elokuuta 2011

Dirty Secret.

Moni tuskailee rasvoittuvan hiuspehkonsa kanssa. Asiasta ei välttämättä uskalleta kertoa luottokampaajallekaan, vaan kylmän viileästi pestään hiuksia jatkuvasti, aivan turhaan. Suuri osa ihmisistä pesee hiuksensa päivittäin, koska se on vain “tapa”, vaikka varsinaista tarvetta ei edes olisi. Harva tietää, että todellisuudessa pesu on ehkäpä juuri se hiusta rasittavin ja päänahkaa kuivattavin operaatio. Ja kun hiuspohja tottuu tiuhaan pesuväliin se rasvoittuu entistä nopeammin. Moni pitää hiuksen normaalia talituotantoa kiusallisena vaivana ja pahentaa vaan tietämättään ongelmaa. Tietysti myös monet sairaudet, lääkitykset, stressi ja hormonitoiminta voivat aiheuttaa hiusten liiallista rasvoittumista, ja näissä tapauksissa on usein tarve ryhtyä järeämpiin hoitokonsteihin.

Rasvoittumisesta seuraa litteä päätä nuoleva kampaus, joka on tyypillisesti naisen painajainen. Nykyään on onneksi olemassa paljon erilaisia tuotteita jolla kyseinen ongelma saadaan pikaisesti taiottua tiehensä.

Kuivashampoot ovat tehneet comebackin! Ne pelastavat pahastakin pinteestä tilanteissa joissa et pääse pesulle. Kuivashampoista löytyy jauhemaisia aerosolisumutteita tai kuivempia siroteltavia vaihtoehtoja. Pulloa ravistetaan hyvin ja sprayataan tyviosiin ja sitten hierotaan ja pöyhitään. Jauhemaisuus imee pois kaiken lian ja rasvaisuuden, tehden tyviosasta mattaisen tuoden samalla ryhtiä. Kuivashampoita voidaan käyttää myös puhtaisiin hiuksiin pelkkänä tuuheuttajana ja tuperauksen korvaajana. Kampaajana olen vuosien varrella testannut useita kuivashampoita, joista pari ovat nousseet ehdottomiksi suosikeikseni ja viiden tähden tuotteiksi. Itse käytän kyseisiä tuotteita viikottain, ja reissussa ne kulkevat aina mukana kätevänä apuna.




Tigin Rockaholic sarjan Dirty Secret kuivashampoo, jossa on ihanan freesi tuoksu, kyseinen tuote on ollut kampaamomme yksi myydyimmistä tuotteista! Kätevä arkikäytössä ja matkoilla. Saatavana myös matkakokoisena. 300 ml pullo, Sh. 18 €.



Kevin Murphy Fresh. hair huumaa vaniljaisella tuoksullaan. Tömäkkää tavaraa joka jättää tyven mattaiseksi, ja siten toimii myös hienosti tuuheuttajana antaen napakkaa tukea tyveen. Ihana luxus-tuote! Tuoksun puolesta käytän tätä aina juhlavempiin tilaisuuksiin ja kampauksiin. 250 ml pullo, Sh. 24 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti