maanantai 20. toukokuuta 2013

Iphone photos.

Puhelin kulkee aina matkassa mukana, joten yleensä sopivan hetken tullen se on iPhone jolla fotoja nappaan. Tässä annos snapshotteja parin viikon ajalta!


Elämän pohdintoja keittiössä


Pannukakkua a´la Pannukakkutalo @ Oulu. Valkosuklaa hippuset olivat piste iin päälle!


Minipossun poikanen oli sulostuttamassa, kun kävimme äitienpäivä lounaalla läheisessä maatilamatkailussa.


My new baby <3 Olin lähes vannoutunut etten tule koskaan hankkimaan kliseistä Hamiltonia, ja lopulta kuitenkin jouduin ostamaan sen! Monta kuukautta olin metsästänyt kesäksi vitivalkoista laukkua, ja käynyt kaikki merkit ja mallit läpi löytämättä mieleistä yksilöä. Mutta on se vaan kieltämättä ihana <3


Viikonloppuna juhlistimme ystäväni synttäreitä. Illan aloitimme syömällä Amarillossa. Jälkkäriksi oli pakko tilata ihana chocolotion-drinkki!


Bileasuksi valikoitui klassistalinjaa raikkain värein maustettuna.
PeplumBlazer, korkkarit ja paita~H&M
Housut~BikBok
Laukku~Guess


Meillä on pienestä pitäen ollut tapana pikkuveljen kanssa loihtia hienoja jätskiannoksia kesäisin, ja herkutella sitten parvekkeella. Menin tänä iltana pikkuveljeni luo kylään valkosuklaa-vadelma jäätelöpaketin kera, josta sitten pyörittelimme palloja. Annosten päälle pilkoimme Lion-suklaapatukan palasia. Njam.

Piipahdin tänään myös Sokoksella, ja kosmetiikkaosastolta tarttui vaikka mitä uutta jännää mukaani. Lähipäivinä siis luvassa kosmetiikka-postausta, kunhan ehdin testiä ostamani tuotteet. Iloista ja aurinkoista alkuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Mä pääsin viimein viime viikolla käymään Pannukakkutalossa vaikka oli yli vuoden ollut jo suunnitteilla. Pakko päästä uudelleenkin ja ottaa joku makea pannari, tällä kertaa valitsin suolaisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että joku muukin on päässyt siellä käymään, on kyllä speciaali paikka! Itse taas jos joskus millon seuraavan kerran sinne pääsen, niin taidan testiä suolaista vaihtoehtoa :)

      Poista