lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kuulumisia.

Heipparallaa! Tässä välissä oon ehtinyt käväisemään muutaman päivän visiitillä Helsingissä, tekemään paljon töitä ja treenaamaan. Voi että aika menee siivillä, ja kevät etenee hurjaa vauhtia. Tällä viikolla pistin myös kirppispaikan pystyyn, toivotaan vaan nyt hyviä myyntejä. Niin paljon taas vaatetta kertynyt kaapit täyteen, ja muutenkin olen ajatellut inventoida kaiken turhan pois ja minimoida vaatevarastoni pieneksi ja käytännölliseksi.


En ole shoppaillut aikoihin juuri mitään, mutta kerrankin kun jotain ostan niin sen täytyy olla supermieleistä. Hankin nimittäin erään vuosia haaveilemani huivin. LV Monogram shawl scarf ja tämä beige väri on aivan täydellinen!


Naistenpäivänä jaoin facebookissa tällaisen oikein nasevan kortin. Tätini oli saanut kyseisen kortin ystävältään, ja pakko oli itsellekkin kopsata.


Helsingissä ollessani yövyin ystäväni luona jolla on kaksi aivan ihanaa kisulia. Tyrni-neiti olisi halunnut väkisin tunkeutua minun Long Champiin!






Sain myös uuden Burberryn kokoelmaani sattuman kautta. Tilasimme muutama viikko sitten pikkuveljelleni mustan burberryn, mutta paketin saavuttua sieltä löytyikin vaalean beige. Sanoin että voin ostaa häneltä tuon huivin pois, sillä minulla ei vielä tuon väristä ollut. Siihen pikku-veljeni; "etkä osta, sulla on ens maanantaina synttärit niin saat sen lahjaksi"! Voi kuinka ihanaa, harvalla on tällaista pikku-veljeä. Tämä onkin jo peräti viides omistamani Burberryn huivi, mutta voin sanoa että kaikki ovat kovassa päivittäisessä käytössä.


Ranskanbulldoggini Danny osaa ottaa aina rennosti. Kunpa itsekkin osaisi chillata samalla tavalla! Näissä tunnelmissa on hyvä jatkaa viikonlopun viettoa, Have fun!

2 kommenttia:

  1. ihana toi burberryn huivi. :)

    http://kiiajohanna.blogspot.fi/ käy kans tsekkaa mun blogia ja liity lukijaks jos tykkäät, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin! :) käynpä tsekkaamassa ;)

      Poista