sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Nice Things.

Hej! kiirettä taas pidellyt ja en oo ehtinyt postailemaan taas hetkeen, mutta nyt luvassa pientä raporttia lähipäiviltä. Viikko sitten sunnuntaina kävimme hakemassa ystävälleni muutaman sadan kilometrin päästä islanninlammaskoiran pennun eräästä kennelistä. Pikkuinen pallero sai nimekseen Hugo, ja on kyllä nimensä veroinen veijari.




Näitä kuvia katsellessa tulee väistämättä pentukuume itsekullekkin ;)

Vappuaattona oli aika ankea sää, ja ei oikein ollut fiilistä mihinkään. Istuimme iltaa ystävieni kanssa ja kävimme piipahtamassa yökerhossa, mutta lähdimme jo hyvissä ajoin kotiin nukkumaan. Vappu päivänä sentään oli hiukan kirkkaampi sää, kuitenkin tuulinen. Ranskanbulldoggini Danny sentään oli vapputunnelmissa 8)




Eräs päivä ostin kaupasta viinirypäleitä ja kun laitoin niitä tarjolle niin huomasin että terttu on sydämenmuotoinen! Oi näitä luonnon ihmeitä <3 Tää mun uus lookki on kyllä superkiva, vaik näytän aika erilaiselta niin koen tämän omakseni. Nyt täytyy lähteä laittautumaan ja mennä siistimään kirpparimyyntipaikkaani joka mulla on viel pystyssä keskiviikkoon saakka. Aurinkoista ja rentoa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti