sunnuntai 4. syyskuuta 2011

New Nails.

Syksy saapuu ja silloin alkaa kaipaamaan uusia kivoja juttuja harmaiden sadepäivien keskelle. Muutama viikko takaperin saimme entisen ammattikoulu-kaverini kanssa päähän piston ruveta tekemään toisillemme rakennekynsiä. Kävin pari vuotta sitten rakennekynsikurssin, mutta jostain kumman syystä niitä kohtaan ei tullut silloin suurta innostusta, ja koko kynsihomma vaan jäi. Kiireiden takia muka ei sillon ollut aikaa treenata ja paneutua syvemmin asiaan. Kunnes nyt kesän kunniaksi päätin ottaa geelaukset varpaiden kynsiin, ja siitä sitten lähti uusi innostus ja kimmoke kynsien tekoon. Ehdotin juttua ystävälleni, ja hän innostui täysillä diilistä. Toistaiseksi teemme kynsiä vain toisillemme, vaikka ovathan asiakkaani vuosien ajan toivoneet että alkaisin tekemään myös kynsiä. Saa nähdä kasvaako innostus, ainakin nyt on tosi hauskaa näperrellä toisillemme kivoja kynsiä.


Minulle teimme perjantaina tällaiset ranskalaiset manikyyrit lilan-värisillä glitterkoristuksilla, ja etusormiin laitoimme muutamat lilat helmet kivaksi yksityiskohdaksi.


Ystävälleni tein tänään kynnet joissa on lumenhohtoiset glitterkärjet. Nimettömiin laitoimme parit timantit koristukseksi. 

Esittelen taas lähiviikkoina uusia kynsiämme, olemme jo suunnitelleet kivoja ideoita ja koristehankintoja.

2 kommenttia:

  1. Oi, kynsikärpänen puraisi täälläkin :D Hyvältä näyttää! Ja todella tyylikäs uusi ulkoasu (: Kommentoinnissa näyttää vaan olevan jotain vikaa, kommentointi-ikkuna menee tosi pieneen kehykseen ja sanavahvistus ja lähetä -nappi jää ulkopuolelle eikä niitä saa mitenkään esiin eli kommenttia ei loppuen lopuksi voi lähettää. Kikkailemalla sain tämän nyt itse toimimaan jotenkuten mutta varmaan haluat kuitenkin homman jotenkin korjata (:

    VastaaPoista
  2. Joo niin siinä sitten kävi ;) saa nähdä miten kauan meillä isoilla-tytöillä innostus kestää :`D Kiitos, löysin sivuston mistä sai ladata kivoja ulkoasuja :) Enpä olis arvannu että tää kenkkuilee, mut hyvcä kun kerroit niin jospa asian sais jotenkin korjattua :O

    VastaaPoista