tiistai 26. maaliskuuta 2013

Relax @ Spa.

Heissan! Viikonloppu vierähti parhaimpien ystävieni kanssa kylpylöissä rentoutuessa. Ajelimme lauantai aamusta Imatralle, puolen päivän jälkeen olimme perillä ja kävimme tsekkaamassa keskustan kauppatarjontaa sekä syömässä Martinassa. Etenkin näin talvi-aikana emme saaneet kovin viihtyisää kuvaa Imatrasta, tietysti varmaan kesäaikana näyttää kummasti viihtyisämmältä kun Imatran koski virtaa aivan keskustan liepeillä. Imatralla oli hyvin pienoisesti shoppailutarjontaa, mutta yhden mahtavan liikkeen löysimme. KoskiFashion putiikkissa oli kattavat valikoimat mm. Guessia, Tommy Hilfigeria ja Calvin Kleinia. Itse tein pari mahtavaa löytöä, sain TH:n ja Lacosten huivit -70% alella!


Olimme varanneet hotelliyön Imatran valtionhotellista, eli linnahotellista. Hotelli oli aivan kuin oikea linna, todella näyttävä kaikin puolin, ja ehdottomasti suosittelen kaikille jotka joskus meinaavat Imatralla yöpyä. Hotellin vieressä oli Rantasipin hemmottelukylpylä, joka paljastui hyvin pieneksi ja oli siten meille hiukan pettymys. Plussaa oli sentään kattava saunatarjonta; laventeli-, itämaalainen-, infrapuna- sekä höyrysauna joissa saunoimme urakalla. Sen sijaan muuten kylpylässä oli vain vaivaiset 2 poreallasta sekä pieni uima-allas. Ihanaa oli se että allasbaarin drinksuja sai nauttia porealtaassa. Kylpylän jälkeen rentouduimme viihtyisässä hotellihuoneessamme, ja illalla piipahdimme hiukan tsekkaamassa yöelämää. Hyvin hiljaiselta vaikutti ja menoa ei oikein ollut missään. Lopulta päädyimme käymään yksillä jossain Irkku sportti-baarissa, ja menon ollessa kuivaa päätimme lähteä nukkumaan.


Koska hemmottelukylpylä oli meille pienoinen pettymys, päätimme suunnata sunnuntaina aamiaisen jälkeen vielä Imatran "taikametsä" kylpylään, joka on se iso vanha kylpylä. Kun saavuimme sinne odotukset eivät tämänkään suhteen olleet kovin hääppöiset. Koko rakennus, respa ja pukkari olivat suoraan 70-luvulta, hyvin kämyisiä siis. Itse kylpyläkin vaikutti jokseenkin "epäsiistiltä", mutta muuten siellä sentään oli mm. aivan ihana kuumavesi-allas sekä ulkoallas. Harmitti kyllä kovasti kun kuulin jälkikäteen vanhemmiltani että Imatran ja Lappeenrannan välissä olisi ollut aivan uusi ja upea holiday clubin kylpylä, sinnehän meidän olis täytynyt mennä! No mutta ensi kerralla sinne sitten, ja vaikka nuo kylpylät olivat pienoinen pettymys, niin väliäkös sillä kun muuten reissu oli kuitenkin mukava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti