perjantai 15. helmikuuta 2013

Snapshots.


Blogin päivittäminen on viime aikoina jäänyt liian vähiin, mutta ehkäpä nyt rupean taas uudella innolla postailemaan. Tässä annos snapshotteja puhelimestani viimeisen kolmen kuukauden ajalta!

Joulun lähestyessä leivoin innolla pipareita. Panostin kerrankin oikein kunnolla ja muutama tunti vierähti koristuksia väsätessä. Pipareista tuli niin kivan näköisiä että muutama on edelleen purkissa koristeena.


Tässä olen lähdössä eräisiin pikkujouluihin. Onneksi niitä ei ollut kuin kolmet! Ikä alkaa painaa ettei jaksa enää liikoja rillutella.

Aivan Joulun alla ostin suklaamuotteja ja tehtailin aivan itse omat konvehdit. Kuvassa valko-maitosuklaa konvehdit. Lisäksi väsäsin rusinavalkosuklaa- ja mustikkavalkosuklaa konvehteja sekä piparisuklaata. Suklaat eivät kuitenkaan uponneet omaan suuhun, vaan tein niitä nimenomaan lahjaksi.


 Jouluaattona sonnustauduin pinkkiin tonttulakkiin.


 UV:n vastaanotin serkkuni perheen luona Lempäälässä.
 
 Eräs sunnuntai-päivä :)


Muutama viikko takaperin toimin Tupperware-kutsujen emäntänä ja väsäsin ensimmäistä kertaa elämässäni oikeat kunnon cupcaket. Kyllä tytöille maistui!


Viime lauantaina olin lähdössä iltamenoille, ja huvitti kuinka faaraokoirani Andy olisi ollut niin täydellinen asustekoira :D

Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Mun blogissa on sulle haaste :)
    http://dazzling-glow.blogspot.fi/2013/02/blogihaaste.html

    VastaaPoista