keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Barcelona part. 2, shopping day.

Vihdoinkin pääsen jatkamaan Barcelonan matkakertomustani! Pidin juuri muutaman päivän syyslomaa, jonka vietin Lapissa ystäväni luona vieraillen. Mutta nyt Barcelonan tunnelmiin..

Toisena päivänä me ei oikein muuta ehdittykään kuin koluta kauppoja. Barcelonassa on valtava ostoskatu La Rambla, jonka varrelta löytyy kaikki liikkeet mistä voi vain haaveilla! Bershkassa ja Stradivariuksessa meillä vierähti pisin aika, ja myös niistä haalitut saaliit olivat sen mukaiset.


 Bershasta lähti mukaan valtava kassillinen ihanuuksia!


Myös nämä Stradivariuksen hepenet olivat todella mun mieleen! Aika jännä juttu oli, että tuolla Barcelonan Stradivariuksessa oli vain ja ainoastaan miesmyyjiä, ja kaikki vielä todellista silmänruokaa.

Ostin myös muistakin kaupoista jotain yksittäistä, mm. Pull and Bearilta täydelliset siistit mustat sileäpintaiset farkut sekä Blancolta unelmien ballerinat. Kaikki releet ovat olleet kovassa käytössä reissun jälkeen.


Shoppailupäivän jälkeen menimme syömään hyvin perinteiseen hienoon Espanjalaiseen ravintola Mussoliin. Päälleni laitoin juuri Bershkasta shoppaamani topin, ihastuin noihin helmikoristuksiin. Mussolissa otimme alkupalaksi coca-leipää ja saimme ilmaiset kuoharit palanpainikkeeksi. Mikä oli erikoista ja hyvin suloista, tuossa ravintolassa oli kääpiötarjoilija!


Pääruokamme sisälsi pihviä, lihapaloja, vuohenjuustoa, paistettuja herkkusieniä sekä tuo hämähäkin näköinen härpäke oli maa-artisokkaa, joka kuitenkin jäi lautaselle. Ruoka oli kyllä muuten oikein maittavaa.


Jälkkäriksi söimme paikallisesta kermasta valmistettua creme bruleeta, kylläkin hiukan palaneen makuista soosia oli paikoitellen. Olimme kuitenkin hyvin tyytyväisiä kaikenkaikkiaan tähän ravintola Mussoliin, ja suosittelen ehdottomasti kaikille jos haluaa syödä mahdollisimman espanjalaisittain kohtuuhinnalla. Meillä maksoi n. 20 €/hlö tuo koko meny, eli ei lainkaan paha! Iso plussa viel ilmaiset kuoharit! 

Tässä oli tosiaan toisen päivän tunnelmia, myöhemmin postailen sitten nähtävyyksistä yms. kivoista jutuista joita parina seuraavana päivänä tapahtui.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti